I forbindelse med Villumfondens nyeste satsning indenfor området “science i fritiden” er det med stor glæde at Teknologiskolen på baggrund af vores ansøgning modtager 1.95 milioner i støtte til videreudvikling af Teknologiskolen over de næste 2 år. Teknologiskolen var blandt de 24 projekter, der opnåede bevilling blandt ialt 69 ansøgere. (Link til pressemeddelse fra Villumfonden)

Pengene skal over en 2 års periode med start 1/1-2020 bruges på at:

  • Udvide Teknologiskolen i Region Syddanmark
  • Styrke vores nuværende tilbud
  • Tilbyde en målrettet indsats for piger og teknologi
  • Sikre fremtidig afholdelse af Teknologiskolens Summercamp i uge 27

Vi er naturligvis meget stolte og ydmyge over den tillid, der vises Teknologiskolen med denne bevilling og vil naturligvis rette en kæmpe tak til forældre, og naturligvis jeres børn, for år efter år at vise Teknologiskolen den tillid, at vi må hjælpe jeres børn i forståelsen af teknologi. Naturligvis også en kæmpe tak til bestyrelsen i Teknologiskolen og ikke mindst alle vores frivillige, sponsorer og samarbejdspartnere for den hjælp, støtte og opbakning Teknologiskolen har modtaget igennem årene.

Vi ser frem til at kunne udvide og udvikle Teknologiskolen endnu mere de kommende år.

 

På Teknologiskolens vegne

Jacob Nielsen og Jørgen Larsen