Teknologiskolen

Kontakt – Odense afdelingen

Jacob Nielsen: Formand

Email: jacob@teknologiskolen.dk
Telefon: 28 10 74 68

Lidt om Jacob:

Jeg er civilingeniør og forsker, ansat som Lektor på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet. Jeg har gennem mange år udviklet og undersøgt robotteknologi til leg og læring og lige nu arbejder jeg også med robotter til genoptræning. Jeg elsker innovation, kage og robotter!


Eva Larsen: Næstformand

Email: eva@teknologiskolen.dk
Telefon: 

Lidt om Eva:

Jeg er først og fremmest mor til to, engageret, innovativ og kreativ tænkende. Uddannet klinisk tandtekniker i 2008 og nu efter adgangskursus til ingeniøruddannelsen på vej ind på ingeniørstudiet i oplevelses og læringsteknologi. 


Jørgen Larsen: Kasserer

Email: jclarsen@teknologiskolen.dk
Telefon: 28 45 92 15

Lidt om Jørgen:

Jeg er civilingeniør i Robotteknologi og arbejder som Lektor på Mærsk Mc-Kinny Møller instituttet ved Syddansk Universitet. I min dagligdag underviser og forsker jeg i Kunstig Intelligens og Embedded Systemer.


Rikke Vestesen Christiansen: Menigt Medlem

Email: rikke@teknologiskolen.dk
Telefon: 22 52 27 87

Lidt om Rikke:

”Jeg studerer Civilingeniør i Velfærdsteknologi, og har været en del af teknologiskolen siden 2016. Jeg kan godt lide at arbejde med samspillet imellem mennesker og teknologi. Det er fedt at være med til at vise børnene hvor sjovt det kan være, når man ved egen hjælp kan programmere og opbygge forskellige teknologier.”


Niels Hansen – Sekretær

Email: niels@teknologiskolen.dk
Telefon: 28 70 34 41

Lidt om Niels:

Jeg er civilingeniør i software engineering og arbejder til dagligt med flyindustrien, hvor jeg sørger for, at flyene går planmæssigt til tiderne. Gennem mit studie har jeg lært, hvordan teknologi kan forvandles fra at være en abstrakt verden til at blive letforståeligt. Jeg har bl.a. haft fokus på at gøre programmering mere intuitivt for nybegyndere, som ikke har haft nogen erfaring heraf.


Suppleanter:

Theo Stidsen

Bjarke Pedersen