Kære alle forældre og deltagere i Vilde Robotter

Vi er nu nået til juleafslutningen, og dermed halvdelen af første sæson af forløbet, Vilde Robotter på Teknologiskolen. Når vi kommer på den anden side af jul og nytår, starter vi op igen hhv. onsdag d. 6 januar og torsdag d 7. januar. Som altid er det kl 17-19.

Holdene

Overordnet kommer vi til at arbejde videre med projekterne fra efteråret i løbet af januar måned. Lørdag d. 16 januar mellem kl 10.00 og 16.00 holder vi en hygge dag, hvor holdene har mulighed for at få noget mere sammenhængende tid til deres projekter. Denne dag vil blive brugt på både undervisning samt projektet og naturligvis hygge. Sidst i januar vil vi holde fremvisning af efterårets projekter på hhv. onsdags- og torsdagsholdet hvor forældre er meget velkomne til at deltage.

Umiddelbart efter jul vil onsdagsholdet arbejde videre med deres nuværende projekter så de bliver færdige til fremvisningen i januar. På torsdagsholdet vil der i januar blive introduceret nye udfordringer/tilføjelser til robotterne.

Fremtiden

Nu hvor alle har prøvet at bygge deres egen robot, vil vi fra slutningen af januar se på hvad man kan bruge robotter til. Vi vil derfor lave en udfordringsbane, hvor robotterne skal løse en række opgaver. Enten individuelt, eller via samarbejde. Vi forventer at bruge resten af foråret på dette som også kommer til at pege i retning af First Lego League som vi påtænker at deltage i til efteråret 2016, ligesom det vil give inspiration til at fortsætte på vores avancerede hold som starter til efteråret. Vi har en del nye ting i støbeskeen som I kommer til at høre mere om i foråret.

Praktisk information

I forhold til betaling af sidste rate for denne sæson i Teknologiskolen, så kommer der information herom snarest. Vi arbejder på at lave online betaling, ligesom vi gerne fremover vil køre vores registrering over vores hjemmeside for at lette arbejdet med håndtering af medlemsregistre. Så, så snart vi ved mere hører I fra os igen.

Mange tak 🙂

Vi vil i Teknologiskolen gerne sige mange tak for den opbakning I, både forældre og børn, har vist os. Det er virkelig dejligt at mærke den positive modtagelse vores idé har fået. Det giver en masse energi og lyst til at drive Teknologiskolen ind i 2016 med udvikling og nye tiltag.

 

I ønskes alle en rigtig

God Jul samt et Godt Nytår
Teknologiskolen