Mange tak for en fantastisk sæson 2017 – 2018. Ved at der er blevet prøvet kræfter med en masse forskellige ting på vores 7 hold, og ved også, der er kommet en masse fine projekter ud af det og efter vores bedømmelse også en masse læring!

Vi er lige nu ved at planlægge næste sæson, og finde frivillige til vores forskellige hold. Skulle der sidde en forældre derude med tekniske kompetencer (robotter, elektronik, programmering el. lign.) som har lyst til at hjælpe med et par timer om ugen på et af holdene mellem september og april, skal i være meget velkomne til at kontakte os.

Håber på at have planen og vores nye tilmeldingssystem klar, så man kan tilmelde sig til næste sæson i starten af juli. Alle vores deltagere fra i år får en uges forspring til at tilmelde sig næste sæson. – Vi skriver ud på vores mailingliste, facebookgruppen og pr. mail, når vi åbner op for tilmelding.

Håber vi ses næste sæson

Med venlig hilsen
Teknologiskolen