Teknologiskolen

Om Teknologiskolen

Teknologiskolen er en frivillig forening, der tilbyder teknologisk orienterede fritidsaktiviteter for børn og unge i Odense og omegn. Vi ønsker med vores tilbud at stimulere og udvikle interessen for teknologiudvikling,  innovation og samarbejde gennem et lærerigt og uformelt miljø, hvor der er plads til at arbejde med egne ideer såvel som planlagte aktiviteter. Foreningen ønsker at skabe et fællesskab, der går på tværs af alder, køn, etnicitet og social baggrund, og henvender sig til alle børn og unge fra ca. 10 – 18 år.

Foreningen drives på frivillig basis af teknologi-interesserede forskere, lærere og studerende fra bl.a. Syddansk Universitet, Odense kommunes skoler og gymnasier.

Vi holder til i Mærsk-bygningen på Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M.

Følg os også på vores facebook-gruppe.

CVR: 36661917