Teknologiskolen

Kontakt

Jacob Nielsen: Formand

IMG_4323
Email: jacob@teknologiskolen.dk
Telefon: 2810 7468

Lidt om Jacob:

Jeg er civilingeniør og forsker, ansat som Lektor på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet. Jeg har gennem mange år udviklet og undersøgt robotteknologi til leg og læring og lige nu arbejder jeg også med robotter til genoptræning. Jeg elsker innovation, kage og robotter!


Niels Hansen: Næstformand

Niels
Email: niels@teknologiskolen.dk
Telefon: 2870 3441

Lidt om Niels:

Jeg er civilingeniør i software engineering og arbejder til dagligt med flyindustrien, hvor jeg sørger for, at flyene går planmæssigt til tiderne. Gennem mit studie har jeg lært, hvordan teknologi kan forvandles fra at være en abstrakt verden til at blive letforståeligt. Jeg har bl.a. haft fokus på at gøre programmering mere intuitivt for nybegyndere, som ikke har haft nogen erfaring heraf.

 


Jørgen Larsen: Kasserer

me(14-01-2014)
Email: jclarsen@teknologiskolen.dk
Telefon: 2845 9215

Lidt om Jørgen:

Jeg er civilingeniør i Robotteknologi og arbejder som adjunkt på Mærsk Mc-Kinny Møller instituttet ved Syddansk Universitet. I min dagligdag underviser og forsker jeg i Kunstig Intelligens og Embedded Systemer.


Mette Toft Madsen: Sekretær

FullSizeRender
Email: mette@teknologiskolen.dk
Telefon: 6021 4859

Lidt om Mette:

Jeg studerer civilingeniør i Software Engineering på kandidaten hos Syddansk Universitet. I gennem mit studie har jeg bl.a. arbejdet med at lave programmer til læring især med fokus på programmering. Jeg har også lært at teknologi er noget for alle med interesse. Jeg elsker at undervise, dyr og Lego!


Eva Nøhr Larsen: Menigt Medlem
Email: eva@teknologiskolen.dk
Telefon: –

Lidt om Eva:

 


Suppleanter:

Theo Stidsen

Bjarke Pedersen